PRÖVA-PÅ-KURS FÖR NYBÖRJARE

Den 21 november startar vi en ny pröva-på-kurs för nybörjare med Matilda. Vår nybörjarkurs introducerar umgänget med hästen för barn och ger en första inblick i hästlivet. Under fem söndagar går vi igenom grundläggande hästkunskap i liten grupp om 6 barn i åldern 6-10 år. Varje gång är det ca 15-30 min ridning (inkl. upp- och avsittning).

Tider:
Söndagar 21/11, 28/11, 5/12, 12/12, 19/12
Grupp 1: Kl.10:0-11:00
Grupp 2: Kl.11:00-12:00
Ålder: 6-10 år. Vi kommer att dela in deltagarna så den ena gruppen blir för lite äldre barn och den andra för lite yngre.
Pris: 1.750 kr

Praktisk information:
– En vuxen ska finnas tillgänglig hela tiden och leda när barnet rider.
– Barnet ska ha ordentliga kängor eller stövlar (ej tygskor eller gymnastikskor).
– Hjälmar finns att låna och ska användas under hela lektionen. Hjälmarna ligger under trappan i hallen.
– Max sex barn i gruppen.

Anmälan görs med detta formulär:

(Obs! Har du anmält ditt barn till en tidigare pröva-på-kurs, måste du anmäla på nytt då detta är ett nytt kurstillfälle)

Sorry, the comment form is closed at this time.