KIA LINDH
Kia har ridlektioner på måndagar, tisdagar och fredag. Kia har lång erfarenhet som ridlärare och har jobbat på flera ridskolor i Stockholmområdet; bl.a Stockby ridskola och Tyresö ridskola. Kia har jobbat på Elfvik tidigare, när Annelie drev ridskola här. Kias hund Dexter är en ridskolans stallhund och mycket populär bland våra elever.

SANNA WAHLBERG
Sanna har lektioner på onsdagar, torsdagar och lördagar. Sanna är utbildad hippolog och har jobbat som ridlärare i 20 år på bl.a Järfälla ridskola och Överby ridskola. Dessutom har Sanna varit med och startat upp tre ridskolor i Kina.

ANNIKA STÅHLGREN
Annika är ridskolans ägare och ansvarig för kommunikation och administration. Annika är grafisk formgivare med egna företaget Brandma’ och har egentligen aldrig jobbat med hästar (om man bortser från ett par somrar som ridlägerledare på 1980-talet).

ELLINOR SUNDELIN
Jobbar i stallet, oftast på tisdagar och fredagar.

JULIE JAANISTE
Jobbar i stallet, oftast på måndagar.

EMELIE FREDLUND
Jobbar i stallet, oftast på lördagar.

LISA BLOM
Rycker in i stallet vid behov och hjälper till med tillridning/utbildning av ridskolehästarna.

CATHRINE HEDBORG
Är ryttarföreningens stallvärdinna som oftast är i stallet på torsdagar och fredagar och hjälper barn och föräldrar tillrätta. När det inte är Corona-tider serverar hon även mellanmål i klubbrummet när hon är på plats.