ANNA GYHLENIUS
Anna är vår verksamhetschef och ansvarig för hästarnas utbildning och välmående, lektionsupplägg och håller ridlektioner på måndagar, tisdagar och torsdagar. Anna är utbildad ridlärare SRL III.

STEFFI BRANDELIUS
Steffi började hos oss i augusti 2022 och håller ridlektioner på onsdagar, fredagar och lördagar. Steffi har tidigare jobbat som ridlärare och fritidsledare på olika ridskolor och är på somrarna ledare på Taffsnäs fjordhästridläger.

LIVIA NILSSON
Livia är utbildad lärare F-3 och har tidigare jobbat på Stockby ridskola. Hon har ridlektioner på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Livia har även en mycket söt (och mycket liten hund) som heter Myra som kommer att vara med henne i stallet.

AMANDA BRODÉN
Amanda är i stort sätt uppvuxen på Elfviks ridskola, först under Annelies tid, sedan på Bottis ridskola och nu som personal på hos oss. Amanda har även sin fina häst Bella i privatlösdriften. Amanda utbildar sig till lärare och jobbar som ridlärare på lördagarna.

LISA BLOM
Lisa kom först till Elfvik som medryttare till Maggie sedan har hon jobbat i stallet, haft lektioner, hoppträningar och extra aktviteter. I höst kommer Lisa främst jobba på söndagar och hålla extra aktiviteter.

ANNIKA STÅHLGREN
Annika är ridskolans ägare och ansvarig för kommunikation och administration. Annika är grafisk formgivare med egna företaget Brandma’ och har egentligen aldrig jobbat med hästar (om man bortser från ett par somrar som ridlägerledare på 1980-talet).