RIDLÄGER PÅ ELFVIKS GÅRD

Anmälan till våra ridläger görs genom att fylla i vårt anmälningsformulär:
Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Ridläger. Finns det något härligare än att få tillbringa hela dagarna i stallet med snälla hästar och schyssta kompisar? Lidingö Ponnyridskola arrangerar dagridläger på skolloven. Vi samlas kl.9 på morgonen och är klara ca kl.15. Om du inte bor i närheten men vill gå på våra läger, finns möjlighet till övernattning på närliggande kursgård till rabatterat pris.

HÖSTLOVSLÄGER
Måndagen den 31/10 till torsdagen den 3/11
kl.9:00-15:00.
Ett litet mysigt läger med 6-8 deltagare. Vi samlas på morgonen och tar gemensamt hand om hästarna och stallsysslorna. Resten av dagen ägnas åt hästkunskap, hästskötsel och vi rider ett pass; markarbete, hoppning, gymkana och caprilli står på schemat.
Medtag egen lunch
Nivå C och D.
För dig som är 10 år och vill bli skötare så är detta det perfekta tillfället, då hästkunskapen på lägret ger möjlighet att få bli skötare.
Ridskolans elever har företräde till platserna.
Pris: 3000 kr

JULLOVSLÄGER
Tisdagen den 27/12 till fredagen den 30/12.
kl.9:00-15:00.
Roligt läger med 8-12 deltagare som delas in i 2 grupper. Vi rider två pass om dagen, har hästkunskap och tar hand om hästarna och fixar i stallet.
På ridschemat står bl.a dressyr, barbackaridning, markarbete, hoppning, caprilli, uteritt och gymkhana. Vi avslutar med banhoppning och rosettutdelning.
Ridskolans elever har företräde till platserna.
Rider stabilt alla gångarter och hoppar lägre hinder. Deltagarna delar in i två grupper; en Nivå C och en Nivå D och E.
Pris: 4.000 kr

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Och så här tyckte några som var på ridläger förra sommaren:
”Mina flickor är jättenöjda och har längtat till nästa dag hela veckan 🙂 Tack för ett härligt ridläger. Trevlig sommar!”

”Tack för ett fantastiskt ridläger, min dotter är jättenöjd och har haft så roligt under denna vecka. Trevlig fortsättning på sommaren.”

”Tack för att XXX fick reservplatsen. Hon har haft så kul denna vecka och tycker allt har varit toppen.”

”De var jättekul. Bäst var att vi fick galoppera i skogen och hoppa studs. Och Daisy är världens bästa ponny.”

Deltagarna medtager egen lunch och mellanmål. Kylskåp och micro finns i klubbrummet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Ridskolans elever har företräde till platserna.

OBS! Den e-postadress som anges kommer att användas till fakturering, kommunikation och information. Kontrollera så att du skrivit in en korrekt mailadress. Kolla också ert spamfilter så inte mail från oss fastnar där.

Anmälan till våra ridläger görs genom att fylla i vårt anmälningsformulär: